Főoldal

ADVENT HARMADIK VASÁRNAP

ADVENT HARMADIK VASÁRNAP



A valóság az, hogy nehéz amikor nem engednek megosztani egy adventi koszorút, mert az istentelen embereket zavarja. Tegnap a facebook oldalon írtam és a kép adventi koszorú volt, amit azonnal töröltek, újra probálkoz -tam amit szintén azonnal töröltek. A szöveg maradt , de a kép törölve lett. Újra próbálkoztam írtam egy másikat, amiben megosztottam a történteket, hogy nem tűrik el az adventi koszorút……….és sikerült megosztani a képpel együtt. Jeleneleg még nincs törölve.

Akit zavar az a kereszténység jelenléte a világban az minek néz meg olyan oldalt ami keresztény! Akkor nem kellen hisztizni, hogy őket zavarja!

Szomorú a lelkem, milyen világban élünk? A kisebbség korlátozza a többség akaratát! Az istentagadó magatarást akarják a többségre kényszeríteni!

Isten teremtette a világot, minden az Ő tulajdona és kitiltják a saját tulajdonából! Isten nélkül elvesz a világ!

Mi keresztények hiszünk Istenben!

Istenszerető nép vagyunk és mi valljuk, hogy Isten velünk van !

Hittel és szeretettel készülünk, hogy ünepeljük Jézus születésnapját! Családjainkban a legnagyobb ünnep és az ünnepi várakozás betölti szívünket, lelkünket és az adventi hangulat fénye átjárja az egész keresztény világot!

Az adventi koszorú gyertyfénye mellet együtt a család és a gyerekeknek is felolvasunk a Bibliából (képes Biblia) , amiről utánna beszélgetünk és felemelő hangulatban várjuk, hogy eljön az Isten!

A csillogó gyermekszemek fénye aranyozza be az adventi várakozást!

Képesek vagyunk ebben a várakozásban arra is, hogy egy kicsit jobbak legyünk! “legyetek jók ha tudtok!”

MERT ELJÖN AZ ISTEN!

Békés , boldog adventi várakozást kívánok minden Istent szerető embernek!

Imádságos szeretettel , Németh Katalin.

Szeged, 2021.12.12.