Főoldal

A papok ISTEN ORSZÁGÁT HIVATOTTAK HIRDETNI!

Minden helyen, minden időben, minden körülmények között Istent szolgálják!

Amikor hirdetik a szószékről az Isten igéjét, amikor jelen vannak Isten házában, már jelenlétükkel is Isten országát hirdetik.

Szolgálatukkal vezetik Isten népét!

Nem a migránsokat kell hirdetni, akik betolakodnak, hogy a kereszténységet megszüntessék!

Már Európában is gyilkolnak katolikus papot, akit lefejeztek szolgálat közben a templomban!

Istentelen magatartás! Az is istentelen magatartást tanúsít, aki támogatja a migránsokat, akik elfoglalják Európát és eltapossák a kereszténységet!

Vallási vezető is azt támogatja velük, hogy a kereszténységet megszüntessék és helyette az ő vallásukat kötelezően elrendeljék bármilyen módszerrel.

Kedves papok akik a migránsok befogadásáról prédikáltok már ezzel kiárusítjátok a kereszténységet! Ti is keresztények vagytok és Istennek esküt tettetek az Ő szolgálatára, és ez az eskü örökérvényű, nem megváltoztatható!

A katolikus híveket megvédeni kellene és nem foglalkozik vele senki!

Érdemben senki nem áll a hívek mellett!

Arról prédikálnak, hogy hány millióan indulhatnak még akik Európába tartanak! Ezzel meghívjátok őket?! Mit akartok? Inkább arról kellene beszélni, hogy nem fogadhatjuk be egy másik kontinens lakót, nem tudunk ennyi embert eltartani, akik követelőznek….Akik ide jönnek a mi törvényeink tiszteletben tartása kötelező, vagyis kötelező betartani az Európában érvényes törvényeket és nincs joguk követelőzni! Erről nagyon tudnak hallgatni…. Miért?

Nincs másik Földrész ezen a világon?

Az Európai emberek nem kötelezhetőek egy másik Földrész lakóit befogadni és azokat eltartani!

És a kedves egyházfő aki a papjait hagyja lefejezni?!?

 

Azok a papok akik kiárusítják a kereszténységet, emberek millióit, magatokat is kiárusítjátok mert a papokat sem kímélik meg, mint ahogyan számtalan esetben megtették ott ahonnan jönnek és már Európában is elkezdték.

Tudjátok, hogy Afrika országaiban 2015 évben háromszázezer keresztény embert mészároltak le, ami népirtás! Az egész világ hallgat fölötte. Kedves emberek ha nem vettétek volna észre, akik irtják a keresztényeket azokat fogadja be Európa!

ÉBRESZTŐ! Talán még nem késő, de már az utolsó órában vagyunk!

Imádságos szeretettel, Németh Katalin.

Imádkozunk sokan, de nem elegen:

 

Imacsoport: AKIK A KERESZT ALATT TÉRDELÜNK, Szűzanyánk segíts bennünket keresztény hitünkben!

Facebook oldalon elérhető és lehet csatlakozni hozzánk, hogy minél többen imádkozzunk.

Szeged, 2016.07.30.