Főoldal

AKIK A MIGRÁNSOK BEFOGADÁSÁRA KÉSZÜLTÖK!

NAGYON BECSAPTAK BENNETEKET!

Nem tudjátok, hogy Afrika kiürítése a cél? Akik anyagilag támogatják, megszervezik, a migránsokat átirányítják Európába, milliárdokat áldoznak erre a célra, még nagyobb haszon reményében. Ugye senki nem hiszi, hogy a sok milliárdot haszon reménye nélkül adják?

Sokkal nagyobb haszon reményében hoznak anyagi áldozatot, úgymond befektetnek, hogy még gazdagabbak legyenek.

A háttérben dolgoznak, fáradoznak mert valami ami azon a Földrészen van, mégpedig lakott területen, abban a földben található, abból remélt haszon mozgatja az egész folyamatot.  Milyen célt szolgál a Föld kizsákmányolása ebben a folyamatban?

Az emberiséget ide teremtették a Föld nevű bolygóra és itt kell élni értelmes életet. Az ember értelmes lény, de nem arra lett teremtve, hogy másik bolygón éljen és azt is tönkre tegye. Mert ugye ahhoz nagyon ért!

Egy egyszerű indián ember értelmesebben gondolkodik, aki tudja , hogy nem lehet a Földet kizsákmányolni, nem szabad csak annyit elvenni, amennyire szükségünk van az élethez. Különben büntetést von maga után! És  bizony a büntetés elérkezik megérkezik!

Mert mindennek meg van a maga ideje…….

 

Tovább haladva természetesen tudják, hogy az is velejárója, hogy Európát tönkre tegyék, de az igazi cél, az őslakosokat eltávolítani, akik parancsszóra sem mennének el onnan…., de cselvetéssel eltávolítják őket…… Pénzért eljönnek, abban a reményben, hogy majd jön a családegyesítés……és jönnek…….

Most támogatják a baloldalt ennek a lebonyolításában, de elzárják a pénzcsapot és  NEKTEK KELL BEFOGADNI, ELHELYEZNI, ELTARTANI, A LÁNYAITOKAT, ASSZONYAITOKAT ODAADNI!!!!

 

Hamarosan nem kaptok tovább pénzt!!!

De kaptok betegséget, amivel megfertőzik környezetüket és benne ti sem lesztek kivétel!

AZOK AKIK A MILLIÁRDJAIKAT SZAPORÍTJÁK A PÉNZÜKKEL LESZNEK ELFOGLALVA, TOVÁBB NEM FOGLALKOZNAK VELETEK, DE AZ ITT KIALAKULT HELYZETTEL SEM.

MERT A PÉNZ AZ ISTENÜK! FELCSERÉLTÉK A PÉNZT ISTENNEL!

“EURÓPA VAGY KERESZTÉNY LESZ VAGY NEM LESZ!

Imádságos szeretettel, Németh Katalin.

2016.09.25.