Főoldal

ÁLDOTT ADVENTI KÉSZÜLŐDÉST, VÁRAKOZÁST KÍVÁNOK!

Ilyenkor Advent idején minden keresztény ember szívében megszületik a boldog várakozás, mely vágyakozás Isten érkezésére, aki eljön az emberek szívébe szeretetével.

Kinyitja a szíved kapuját, hogy az ember képes legyen befogadni az örök szeretetet, hogy örömben boldogságban legyél. Sokszor kopogtat a szívek ajtaján, de az ember nem veszi észre, mert az e-világi dolgok túlságosan lefoglalják és nem képes meghallani, hogy hozzá kér bebocsájtást a szívedbe lelkedbe, életedbe, hogy segítsen neked, hogy végre megtaláld önmagad, és önmagad tudjál lenni. Nem egy automata gépemberré kell válni ebben az elgépiesedett világban, hogy arra ébrednek, hogy nem találják önmagukat és még a jobbik eset ha képesek észrevenni, hogy emberi mivoltukban mivé változtak.

Hova lett az ember?

Hova lettek a régi boldog Karácsony várások, ami valóság volt és a maga valóságában boldogságot hozott az embernek.

A gépek nem tesznek boldoggá senkit!

Ülj le a szeretteid mellé! Vedd észre, hogy szeretnek! Beszélgess velük!

Szeress és attól leszel boldog! Csak attól!

Ajánlom mindenkinek, hogy gondolja át az Advent lényegét, ami nem az áruházakban valósul meg, hanem a nyitott szívekben hozza el a fényt.

A fény beragyogja az emberi szívet és boldog meghitt várakozássá varázsol minden szívet.

Ezzel a boldogsággal a szívünkben segíthetünk megszomorodott szívű embertársainknak. Akkor a szerető szívek összeérnek és fényük beragyogja a világot és már nem keresik a boldogságot, mert megtalálták és boldogok.

Kívánom, hogy boldog, meghitt várakozás legyen minden ember szívében!

 

Imádságos szeretettel,

Németh Katalin.

2016.12.07., Szeged.