Főoldal

BÜSZKE ÉS HATALMAS RÓMA ALATT REMEG A FÖLD…..

14359132_10153687442236986_893787125312951206_nÓszövetség-i időkben Szodoma és Gomora pusztulása!

Erkölcstelen életük miatt pusztította el őket a Teremtő!

A Római Birodalom bukása is az erkölcsök megromlásának következménye volt! Ennek a birodalomnak a helyére épült a kereszténység fellegvára.

A mai világban a kereszténység léte van veszélyben. Tudjuk, hogy Afrika területén az elmúlt két évben több százezer keresztényt gyilkoltak meg hitük miatt. Az egyház nem védelmezte híveit. Azokat akik lemészárolták a keresztényeket  hozzák Európa területére, mint menekülteket, azzal a céllal, hogy megszüntessék a kereszténységet.  Törvényeket alakítanak át, hogy védelmezzék a kereszténység üldözőit…..

Jézus Krisztus alapította a keresztény egyházat, mely az Ő tulajdona és mint tulajdonával rendelkezik! Isten nem hatalmazta föl az embert, hogy megszüntesse a keresztény egyházat és még arra sem, hogy a keresztény embereket, akik hisznek Istenben  elvegye a hitüket. Akik Isten parancsolatai szerint rendezik életüket fölöttük Isten rendelkezik!

A Teremtő nem hatalmazta föl az embert, hogy beavatkozzon a teremtés rendjébe. Afrika az Afrikaiaké! Európa az Európaiaké! Még az állatoknak is megvan az életterük, amit védelmeznek is. A táplálékláncot is odateremtette az ember mellé, úgy, hogy a különböző éghajlati viszonyoknak megfeleljen, hogy a tápláléklánc tartalmazza az emberi test számára az egészséges táplálkozást. Hiába hozzátok az afrikaiakat egy másik kontinensre, mert nem megfelelő élettér a számukra…..

ISTEN BÜNTETÉSE ELKERÜLHETETLEN!

PL. AZ EGYIPTOMIAKRA TÍZ CSAPÁST KÜLDÖTT …

MOST KÜLDÖTT AZ ÚR SZÉP TELET, SZÉP HAVAT HOZZÁ VALAMENNYIT!

UTÁNA NAGY HIDEGET OLYAN HELYEKRE AHOL NEM SZOKOTT TÉL LENNI!

MAJD KÜLDÖTT ÚJBÓL HÓESÉST HATALMASAT! OLYAN HELYEKRE AHOL NEM SZOKOTT HÓ ESNI ÉS FŰTENI SEM SZOKTAK!

MOST MEGÉRKEZETT AZ ÚJABB HIDEGHULLÁM  EXTRÉM HIDEGET HOZOTT EURÓPÁRA!

Itt vannak  Európa  elfoglalására , a kereszténység megszüntetésére akiket pártfogolnak ……

Közben hónapok óta van földrengés Olaszországban és érinti Rómát is.

Olaszországba viszik a menekültnek nevezett keresztényellenes tömeget!

Úgy tűnik nem tetszik a Teremtőnek!

Olaszország keresztény volt!

És remeg a föld alattuk! A földrengés nagy károkat okozott és még nem állt meg!

BÜSZKE ÉS HATALMAS RÓMA REMEG A FÖLD ALATTAD! MEDDIG……

ISTEN BÜNTETÉSE ELKERÜLHETETLEN!

IMÁDKOZZATOK HA ÉLNI AKARTOK!

Imacsoportokban több mint egy évtizede imádkoztunk a keresztény egyházért, de az egyház vezetése nem engedélyezte és elzavartak bennünket a templomokból, minden csoportot érintve, mer nem engedélyezték….Sugallatba kaptam, hogy ezért imádkozzunk! Akkor is azt mondtam:Isten jobban tudja mint mi emberek, hogy mire van szükségünk. Most is ezt vallom.

De akik nem engedték, hogy imádkozzunk azok már akkor is tudták, hogy a kereszténységet meg akarják szüntetni. Az élet ezt igazolni látszik! Mi akkor is hívők maradunk, nem a templomban imádkozunk, de imádkozunk!

Imádkozzunk!

 

Imádságos szeretettel,

Németh Katalin.

Szeged, 2017. 01. 19.