Főoldal

Isten hívását követve.

Megszentelt élet a mai Egyházban. Kevesen, de vannak akik elfogadják Isten hívását, mernek igent mondani, hogy megszentelt életet éljenek.
Isten imádásában szentelődnek meg. Sokat imádkoznak és az ima által mindig közelebb kerülnek a forráshoz, akihez minden nap vágyakoznak a szívükben és ebben a vágyakozásban, imádságban teljesedik ki az életük. Mint apró csillagok világítanak a világban, hogy utat mutassanak minden embernek, ott ahova az Isten helyezte őket, hogy munkálkodjanak a világban.
Nagyon szép Isten virágos kertjében munkálkodni.
Vannak akik úgy gondolják, hogy nem élnek teljes értékű életet. Hiszen lemondtak a világi javakról. Ők nem e világi örömöket hajszolnak, mint a vagyon a pénz mindenben a pénz.
Isten országát hirdetik a jelenlétükkel is. Mutatják az örök értékekre való vágyakozással élt élet nagyságát, fényét, mely világosságot gyújt az emberek szívében. Figyelemre méltó a munkájuk, felhívás Isten jelenlétére a világban.
Mert nem az ember munkálkodik, hanem Isten munkálkodik rajtuk keresztül az egész világon. Kimutatja az Úr jelenlétét, szeretetét és, hogy soha nem hagyja az embert magára. Mindig velünk van és lesz.
Minden embernek szól az Isten hívása.
Először rendezni kell életünket Isten parancsolatai szerint és imádkozni.
Imádkozni, szívből. (nem elhadarni, hanem figyelmesen )
Ima által közeledünk és mindig közelebb kerül az ember a Teremtőjéhez. Mindig tisztább lesz és lassan fényesedik.
Hosszú az út Isten országához.
Apró csillagok születnek és világítanak, utat mutatnak.

Imádságos szeretettel, Németh Katalin.
Szeged, 2015.02.02.