Főoldal

ISTENT MEG MERD-E SZÓLÍTANI?

ISTENT SZÓLÍTJUK AMIKOR IMÁDKOZUNK!

Istenhez tudsz-e fohászkodni?

Amikor a templom csendjében szólítjuk Istent, hogy vigyázzon ránk! Mentsen meg betegségtől, járványtól és félelemtől elcsukló hangon esedezve fohászkodni, hogy hallgassa meg kérésemet! Akkor amikor eszedbe jut mennyire eltávolodtál a te Istenedtől és síni kell, mert a lelked mélyén siratod a bűneidet, mert nagyon fáj valami benned, mert fájnak a bűnök amit cipelsz magadban és hirtelen érzed, hogy nem akarod tovább ezt a terhet ami nyomaszt.

Akkor kell a megbánást gyakorolni: Bocsánatot kérni Istentől:

Uram bocsáss meg mert vétkeztem ellened………(Gyónás)

Isten megadja a bocsánatot és ezzel eltörölte a bűnöket.

Megtisztult lélekkel és akkor merjed az Istent megszólítani! Szüksége van az embernek Isten jelenlétére az életében! Mindenkinek! Még annak is aki nem hisz Istenben. (Szokták mondani zuhanó repülőben nincs ateista ember!)

Tisztítsuk meg szívünket, lelkünket és megtisztult lélekkel készüljük Karácsonyra, Krisztus Urunk születésnapjára!Most a járványhelyzet miatt másképpen fogunk ünnepelni, de akkor is eljön a Karácsony és az ünnepet a megszenteli a Kisded jelenléte a szívünkben és az Ő szeretete átjárja az egész világot! Elhozhatja a gyógyulást az egész világnak!

MINDEN EMBER IMÁJÁT VÁRJA AZ ÚR!

A MEGTESTESÜLT SZERETET!

Imádságos szeretettel, Németh Katalin.

Szeged, 2020.11.29.