Főoldal

KERESZTÉNYSÉG UJJÁSZÜLETÉSE!

 

Kereszténység ujjászületésére van szükség a fönnmaradásunkhoz!

Hogyan lehetséges? Lehetséges, mégpedig úgy, hogy keresztény nevelésben kell részesíteni a gyermekeinket, unokáinkat. Nem kell hagyni elveszni őket a világ forgatagában, ahol annyi minden elvonhatja a figyelmüket. Mindenki felelős a saját családja minden tagjáért. Kevés, hogy a nagymama jár a templomba….imádkozik….a gyerekek meg sajnáltatják magukat, hogy nem érnek rá, álmosak, aludni akarnak st. Akkor lehet a példamutatáson kívül megbeszélni velük, hogy Isten nélküli élet hova vezet….

De arra ráérnek, hogy egyfolytában a telefon legyen előttük és bámuljanak, mint aki nem is ebben a világban él. Természetesen szabad, de mindent mértékkel. A mértéktelen fogyasztás mindenben káros, nem csak az evésben ivásban, hanem mindenben. Aki állandóan a gépekkel tartja a kapcsolatot annak elkopnak, elvesznek az érzelmei és már emberi mivoltában lesz sérült, lelki sérült. A gépnek nincsen érzelmi funkciója, de az embernek szüksége van érzelemre, érzelmi életre, vagyis lelki életre, mert különben  ezek a hatások elnyomnak, megszüntetnek magatartási módokat és olyan egyénné alakulnak aminek a végkifejlete egy kiégett beteg ember. Későbbi életükben fog megmutatkozni!

Segíteni kell nekik a fölismerésben és továbbvezetni az életútjukon mindenben.

Ide tartozik a kereszténység ujjászületése.

Tudok olyan szigorú nagymamát említeni akinek a fáradozása a családban hiábavalónak látszott. Megunta és a családi ebédnél bejelentette, hogy aki nem imádkozik az hagyja el az asztalt. Csend lett és az asztali áldásnál közösen imádkoztak, majd ezt követően kérte, hogy később megbeszéljék a tényeket. Akkor elmondta, hogy ő főz nekik, de pogány magatartásukat nem nézi tétlenül…….majd közölte elhatározását: pogányoknak nem főz, nem ad zsebpénzt……

Lehet gondolkodni! Jót teszek-e a családommal, ha hagyom elveszni őket?

Európa elveszti keresztény gyökereit  ha nem képes a megújulásra!

Az itt élő emberek saját maguknak építik a jövőt, vagy nem építik és nem lesz jövő!

 

Nem elég azt mondani, hogy nem jönnek. Nem érnek rá! Szegény  annyi tanulni valója van! stb.

Imádkozni kell értük! Kérni kell imában, hogy térjenek meg! Tanítani őket imádkozni!

Isten segítségét kérni! Szűzanya pártfogásáért imádkozni!

Nem szabad föladni!

Imádkozzunk a fiatalok megtéréséért!

Rózsafüzér Királynője könyörögj érettünk!

Október 7 Rózsafüzér Királynője ünnepe, ezen a napon imádkozzunk a fiatalok megtérésért!

LEGYEN EGY IGAZI NAGY MEGTÉRÉS AHOL EGYEDÜLI ÚR AZ ISTEN!

Imádságos szeretettel,

Németh Katalin.

Szeged, 2017.10.01.