Főoldal

KERESZTÉNYSÉGET GYALÁZÓ FIATALOK, AKIK NEM TUDJÁK MIT CSELEKSZENEK…!

AKKOR EURÓPA ISZLÁM LESZ ÉS AKKOR MI VAN!

Ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket lehet hallani a fiatal nemzedék szájából!

Valóban nem tudják, nem fogják fel értelemmel, hogy mit jelentenek szavaik! Ezek utálják a keresztényeket és még hangoztatják is! Európai magukat civilizált embereknek valló fiatalabb nemzedékének tagjai közül való migránspárti, gyűlölködő és gyűlöletkeltő olyan emberek, akik gyűlöletben élnek és törvényt nem tisztelő magatartásukkal már zavarják a közbiztonságot is bizonyos értelemben.

Nem ismerik az iszlám törvényt, és még azt sem ismerik fel, hogy a kevert társadalom amiről álmodnak milyen következményeket hozna magával! Nekik meg van a saját törvényük és az a vallásukban lévő törvények, melyet kötelezően betartanak! Házasságot kötni iszlamistával, annak természetes törvényes velejárója, hogy felveszi az ő vallásukat, vagyis a törvényeiket. Annak a következményeivel együtt.

Szigorú szokások, törvények melyet Európában élő emberek nehezen tudnának betartani….Ezt hozzák magukkal. Kedves fiatal nők, akik kapcsolatba lépnek iszlamista férfit akarnak nem tudják mit vállalnak föl. Ők nem tűrik a hűtlenséget, amennyiben hűtlen a nő megölik az ő törvényeik szerint és ha a férj nem teszi meg akkor a közösség megteszi és akkor a férfi is arra a sorsa jut. Együttlét, barátság, párkapcsolatban sem tűrik az erkölcstelen magatartást. Sok nő jutott erre a sorsa az elmúlt pár évben Európában. Nyárias öltözködést sem engedhetnek meg maguknak… valamint gyermekáldást el kell fogadni és bizony nem egy-két szülést kell vállalni…nem szaladhatsz vissza a családodhoz, mert most akkor mi van…

Még annyit, hogy házaikat úgy építik meg, hogy a nő ne tudjon kinézi sem az utcára, azért az ablakok a belső udvarra néznek. Ott kell a gyereket nevelni és a férj parancsa szerint élni!

Mondhatják akkor is: ” Akkor Európa iszlám lesz és akkor mi van?”

Mert nem tudják mit cselekszenek!

Akik keresztények vagyunk és tudjuk mit cselekszünk!

EURÓPA KERESZTÉNY VOLT ÉS AZ IS MARAD!

Imádkozzunk a Szűzanyához: Szűzanyánk segíts bennünket keresztény hitünkben!

Imádságos szeretettel, Németh Katalin.

” még élek, de nem én élek, hanem Krisztus él énbennem…!”

Szeged, 2019.07.13.

www.nemethkatalin.hu