Főoldal

NEM ADJUK A TEMPLOMAINKAT!

NEM ADJUK A TEMPLOMAINKAT!

Napokban írtak róla, hogy München egyik katedrálisát a müncheni főplébános átadta a menekülteknek, hogy alakítsák át dzsáminak. Megdöbbentő hír a keresztények számára. Egy templomot, Isten házát szentségteleníti meg aki átadja azoknak akik szerint mi keresztények hitetlenek vagyunk, akiket nekik ki kell irtani.
Tudom vannak akik magyaráznak, hogy ez nem igaz. Akik a bevándorlást irányítják, hogy minél többen jöjjenek Európába, akik Isten tagadók. Tudjuk, hogy iszlamizáció folyik, de csendben, szinte észrevétlenül lopakodva átadják a kereszténységet a templomainkkal kezdik.
Igazolják az események: Svédországban, Finnországban a templomokat átalakítják azzal a cselekedettel, hogy leszedik a kereszteket a templomokról, belsőleg is átalakítanak mert olyan változásokat tesznek, hogy kereszteket és szentképeket levesznek, eltakarnak azzal az indokkal, hogy zavarja a bevándorlókat. Azok akik nem keresztények mi közük van a mi templomainkhoz? Istentagadás amit tesznek az Isten házával!Vagyis az a cél, hogy nekik megfeleljen és dzsámi legyen belőle.

Videóüzenetekben többször megjelent olyan üzenet melyben kimondják céljukat és még azt is hogyan akarják véghezvinni.

A templomainkat mi keresztények építettük. Egy-egy közösség összefogásából építettek templomokat, vagy gazdag emberek építettek templomot és nem az egyház pénzéből épültek. A templom a hívő közösségé és nincs joguk átadni más vallású embereknek.
A félreértések elkerülése végett plébános nem dönthet egy templom sorsáról a Vatikán tudomása nélkül, tehát a parancsot kapja a pápától és azt kell neki végrehajtani. Vagyis ha a pápa kiadja az utasítást, hogy adják oda a templomainkat, akkor megteszik.
Nem adjuk a templomainkat!
Mi építettük Istennek és megtartjuk, mert Isten lakik benne. Nem engedjük megszentségteleníteni!
Ma is épülnek templomok az országunkban ahol hit élet folyik.
Vigyázzunk a templomainkra.

Imádságos szeretettel, Németh Katalin.
Szeged, 2016.04.05.