Főoldal

SAJÁT MAGUKAT BÁNTJÁK AZ EMBEREK AMIKOR SZIDNAK VALAKIT……..

RÉGEN TUDTÁK AZ EMBEREK, HOGY SAJÁT MAGUKBAN TESZNEK KÁRT, AMIKOR SZIDNAK VALAKIT!

Ezért ritkán fordult elő és aki hallotta, az rögtön mondta is, “hullik szájából a gelebibe” a népi mondásba: Gelebibe azt jelentette, hogy ami a száján kijön az visszahullik a mellkason keresztül a testbe.

Tudjuk, hogy a szidalmazás negatív dolog és negetív erőket hoz létre és ott marad annál az embernél aki szidalmaz. Ennek tudatában éltek és kerülték még azt is, ha hallották, hogy valaki szidalmaz.

Nagyon egyszerű emberek is tudták és nem káromolták embertársukat.

Megjegyezném, hogy negatív erő okoz betegséget! Úgy, hogy rátelepszik a testre és minden szitkozódásnál létrejön és mindig nagyobb tömegű lesz és folyamatosan növekszik, ha táplájuk, azaz előhívják . Nem szűnik meg létezni, hanem kifejti hatását és behatol a testbe és hosszútávon betegséget okozhat , és okoz is.

Régen bölcsebbek voltak az emberek. A mai világban nagyon elterjeddt, hogy az emberek nem viselkednek megfelelőn, nagyon sokszor szidják egymást. Pdig sokkal több az iskolázott, vagyis tanult ember és minél többen vanak annál többen káromkodnak!

Nagyon sok ember beteg! Régebben, mondjuk nagyanyáink koráben ritkán volt az embereknek szükségük orvosi segítségre! Most átlagosan mondható, hogy sok-sok gyógyszere van szükségük!

Talán érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hogyan élnek az emberek!

Az életünk, a cselekvéseink hogyan hatnak az életünkre?

Pl. amikor kimondtuk, én is, hogy az embei testet egy fénytest veszi körül , amit aurának neveznek akkor kikiáltották, hogy nincs aura, hanem az ördögtől van aki ezt állítja….

Válaszoltam, hogy ma már le tudják fénykpezni és látható és a színe meghatározza, illetve kimutatja, hogy hol van a testben eltérés, betegség..

Nagyon határozott intézkedéssel ördögűzőt hívtak Rómából és bejött a templomba a hátammögötti padok valamelyikébe ült és gondolom tette amit akart…….ez többször is előfordult.

Nem tudtak befolyásolni!

Amikor meguntam a hülyeségeiket, szóltam az egyik előljárónak, hogy ” nagyon jó, hogy hívtak ördögűzőt, és kezdje el az egyházi előljáerókból , püspökökből űze ki az ördögöt!”

Ugye ha nem látnak valamit az nem jelenti, hogy nem létezik!

A gonoszság határtalan méreteket öltöt már a mai világban!

pl. átkokat szórnak valakire, egyik módja, hogy betegséget aakarnak valakinek okozni. Milyen szándékból akarnak valakit beteggé tenni?

Itt meg kell említeni, hogy ellenem is sokan próbálnak tenni, mert nagyon okosnak képzelik magukat! Volt már olyan, aki azon csodálkozott, hogy még mindig nem vagyok beteg.

pl. véletlenül találkoztunk és érdeklődött a hogylétem felöl:

milyen gyógyszet szedsz?

Nem szedek gyógyszert!

stb. te még mindig nem vagy beteg?!

Nem: ezen nagyon meglepődött! Nem titkolta, hogy mennyire azt hitte, hogy betegeskedek………..

Én tudtam, hogy azon fáradozik a barátnőjével, hogy betegséget okozzanak.

Valami olyan amikor babát szurkálnak ……..a többit nem ismerem….

Innen üzenem azoknak akik betegséget szeretnének okozni, hogy tudok róla!

Sok-sok éve tudok róla!

Van köztetek olyan is aki gyógytahatatlan rákos beteg volt már nem tudtak rajta segíteni és a papja küldte hozzám, hogy én még segíthetek……

Imádkoztam érte és meggyógyult!

Akiért a legtöbbet tesz az ember, attól sem várhat semmi jót!

Isten mindent lát és mindenki elszámol majd tetteivel!

Imádkozom tovább………..

Térjetek meg ! Imádkozzatok, hogy Isten vezzesen bennünket a megtérés és a felemelkedés útján békében!

Imádságos szeretettel, Németh Katalin.

www.nemethkatalin.hu

Szeged, 2023.02.06.