Főoldal

SZŰZANYÁNK SEGÍTS BENNÜNKET KERESZTÉNY HITÜNKBEN!

EURÓPÁBAN A KERESZTÉNYSÉG LÉTE VAN VESZÉLYBEN!

Sokszor megemlítettem, de nem elégszer.

Nagyon szomorú valóság, hogy a valamikor keresztény Európa megtagadja Istent!

Milyen kereszténység az ahol leveszik a keresztet , mert zavarja a más vallású embereket. Milyen keresztény magatartás amikor átadják a templomainkat a muzulmánoknak, mint ahogyan tették nem régen München egyik katedrálisát átadta az ottani plébános, hogy használják dzsáminak.

Istentelen magatartás, Isten elleni cselekedet, a templom megszentségtelenítése….. egyházi jóváhagyással…., mert a plébánosnak is van felettese és egyedül nem dönthet egy templom sorsa felett, ebben a Vatikán jóváhagyása is benne van….

És minden keresztény jóváhagyása is benne van, mert mindenki hallgat, nem mernek szólni sem amikor mindenféle keresztényellenes magatartást tapasztalnak meg az emberek. Pl. vannak olyan országok ahol a migránsokat nem szabad bírálni mert különben azonnal elküldik a munkahelyéről. Tehát nincs joguk megvédeni a keresztény kultúránkat, jelképeinket, templomainkat….., mert akkor bíráljuk a más vallású embereket és azért felelősségre vonást alkalmaznak és büntetés a velejárója.

Mert nem tetszik a bevándorlóknak!

Ők azok akik mindent megtehetnek, büntetés elmaradása mellett! Kábítószer használata, rablások, nők elleni erőszak, lopások…mert a törvényt is átalakították és nem tudják kezelni a kialakult helyzetet.

A keresztény értékek kicsúfolása amit a körülöttünk lévő társadalomban is nap, mint nap tapasztalunk!

Aki keresztény és hitben él vagyis Isten parancsolatai szerint próbálja rendezni életét, annak erkölcsi tartása van és kihat az egész társadalomra. Vagyis az erkölcsi normák betartása építi a társadalmat. KÉPES EGY NÉPET ERKÖLCSI TARTÁSA MEGERŐSÍTENI, ÖSSZETARTANI, ERŐT AD AZ EMBEREK HOGY NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT IS A HIT EREJE MEGTARTSA A NÉPET, MERT ISTENBEN BÍZVA ÉLNEK!

Bővebben a hívő ember jobb munkaerő, mert nem rágalmaz, bántalmaz, nem hazudik, nem lop hanem dolgozik így többet teljesít. Hasznos tagja a társadalomnak, építi a társadalmat családjával együtt. Az ő gyerekeik este otthon vannak pizsama osztáskor és nem bandákba töltik az idő múlását….

Aki nem hisz Istenben, vagy Isten tagadó túl sokat tesz tanúságot az engedetlenség, hazudozás, lopás, kábítószer…. ezekkel a cselekedetekkel nem építi a társadalmat, hanem rombolja.

VAGYIS AZ ERKÖLCSI NORMÁK BETARTÁSA ÉPÍTI A TÁRSADALMAT ÉS MEGTARTÓ ERŐ!

AZ EZZEL ELLENKEZŐ MAGATARTÁS AKIK KIGÚNYOLNAK BENNÜNKET, ROMBOL ÉS PUSZTÍT A VILÁGBAN.

TEHÁT HOSSZÚTÁVON TEKINTVE IS POZITÍV HATÁSA VAN A TÁRSADALOM SZÁMÁRA AZ ISTENBEN MEGÉLT HITÜNKNEK!

Kedves mindenki, akik nagyon utálják a hívő embereket és ki akarnak minket irtani a társadalomból elsősorban magatok ellen tesztek, mert a tetteinkre választ kapunk és mindenki választ kap mégpedig Istentől, és nem marad el a válasz!

A számonkérés ideje is eljön, sőt már itt is van, nem tudtok előle elmenekülni.

Isten büntetése elkerülhetetlen!

Ui.: számonkéri a leszedett kereszteket is…..

IMÁDKOZZUNK! Új imacsoport a Facebook oldalon:AKIK A KERESZT ALATT TÉRDELÜNK, SZŰZANYÁNK SEGÍTS BENNÜNKET KERESZTÉNY HITÜNKBEN!

JÓ LENNE HA MINÉL TÖBBEN IMÁDKOZNÁNK..

Imádságos szeretettel, Németh Katalin.

2016.06.21.