Főoldal

Veletek maradok minden nap a világ végezetéig!

VELETEK MARADOK MINDEN NAP A VILÁG VÉGEZETÉIG!

 

A hit szent és a hit is Isten ajándéka.
Milyen kicsinyesé vált az a hit amikor azt mondja valaki, hogy Isten elhagyott, mert hiába imádkozok nem hallgatja meg az imámat, annyi mindent kértem, de hiába.
Többször is hallottam mostanában ilyen beszédet.
Először is olyat ad meg az Úr amire szüksége van az embernek, továbbá Isten jó és jót ajándékoz, de ami nem tenne jót az életedbe azt hiába kéred, mert nem működik együtt a rosszal. Pl. egy lány szerelmes és imádkozik, hogy a szerelme vegye feleségül. De mást vesz el a fiú. Évek múlva kiderül, hogy részeges és üti-veri a feleségét. Tehát a rosszat nem adta meg.
Sok mindent megkapunk, de nem illik az Eget ostromolni minden ügyeinkkel.
Szabad akarta van az embernek és ha elrontottunk valamit próbáljuk meg helyrehozni. Hiszen a hibáinkból tanulhatunk, hogy legközelebb abba a hibába ne essünk. Legyünk figyelmesebbek!
Továbbá bűnös emberhez nem szól az Úr!
Tiszta lélekkel illik Isten elé járulni.
Megbántad bűneidet, hogy megtisztult lélekkel járulj kéréseddel Isten elé?
Pl. szidja vaki a szomszédját, mert új biciklije van…, a templomban pletykálkodik, mondja, hogy látta, hogy kivel beszélt és biztosan….., mennek a rágalmazások és utána gyorsan elmond egy imát, hogy megmondja az Istennek, hogy mit csináljon.
Először Isten parancsolatai szerint rendezze az ember az életét. Azért kaptuk a tíz parancsolatot, hogy tudjunk Istennek tetsző életet élni. Gyakoroljunk bűnbánatot! Utána kérjünk.
És ne mond, hogy elhagyott az Isten! Isten soha nem hagyja az embert magára! Az engedetlenséggel az ember hagyja el az Istent. A sok bűnnel pedig eltávolodik az ember a Teremtőjétől. Isten segít még akkor is, a megtérés útját tárja föl előtted, hogy vissza vezessen, mint az elveszett bárányt.
Imádkozni, kérni az Urat, hogy vezessen a megtérés útján!
Akkor megváltozik az életed!
Hiszen megmondta:Veletek maradok a világ végezetéig!

Imádságos szeretettel, Németh Katalin
Szeged, 2015.04.06.